Ditt syn

Bestill time her 

Ønsker du for eksempel synstest, linsekontroll, tørre øyne-undersøkelse eller førerkortattest? Bestill time til synstest her:https://www.optikernyhus.no/Tjenester

Du mottar bekreftelse når vi har satt opp time til deg. PS! Vi har stengt på lørdager.

Les mer om synstest under bildet

christian2.jpg

Godt syn gir bedre livskvalitet. Synet forandrer seg gjennom hele livet, derfor er det viktig med jevnlig sjekk hos optiker.

De fleste voksne kjenner selv når synet forandrer seg. Likevel kan mange synsfunksjoner bli redusert uten at man merker det.

Dersom du som forelder mistenker at barnet ditt ser dårlig bør du oppsøke optiker. Barn som ser dårlig vet det ofte ikke selv. De ser verden som de alltid har sett den, og vet ikke om annet.

En synsundersøkelse hos optiker består av flere deler:

·Kartlegging og behov.

·Undersøkelse – Optiker tester øynene dine for å avdekke behov for briller. Ulike tester og målinger tilpasses etter behov.

·Øyehelse – Vi tar bildet av netthinnen med Optomap*. Optomap er et digitalt bredvinklet kamera som gir oss et godt oversiktsbilde av hele netthinnen. Dette sikrer din øyehelse, slik at vi kan henvise videre om noe unormalt oppdages på bildet. I tillegg til foto av netthinnen, bruker optikeren også et øyemikroskop for å se på detaljer av hornhinnen, øyelinsen og netthinnen om nødvendig. Dette gjøres med eller uten bruk av øyedråper. Vi måler øyetrykket som standard prosedyre.

·Anbefaling / råd – Til slutt vil optikeren gi deg råd som er til det beste for deg. Mistenkes det andre behov enn briller blir du henvist til øyespesialist.

Synsundersøkelsen tar normalt 30-45 minutter. Optikeren har taushetsplikt.

Bestill time her: https://www.optikernyhus.no/Tjenester - eller på tlf 35 95 11 76

*http://optomap.com/